Arbo Support

Adviseurs voor veilig werken

Arbeidsveiligheid: Projectondersteuning, Opleiden en Advies | Arbo Support  • Directe toegang tot de grootste kring van veiligheidskundigen gericht op arbeidsveiligheid in de industriĆ«le sector.
  • Integrale aanpak door veiligheidskundige projectondersteuning en interim management, advisering en opleiding zowel op beleidsmatig als operationeel niveau.
  • Kwaliteit, professionaliteit en een sterke betrokkenheid bij het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgevers.
  • Jarenlange ervaring in tal van bedrijfstakken.
  • Aanwezige kennis op het gebied van de laatste wet- en regelgeving.
  • Hoge mate van klanttevredenheid, blijkend uit de hoge score van herhalings-opdrachten en de scores die uit onze vragenlijsten naar voren komen.

Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Drie rijkstoezichthouders geven een kritisch signaal af over certificeringstelsels

maandag 19 januari 2015 
De Inspectie SZW, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) hebben hun ervaringen verzameld en komen tot de conclusie dat er nog veel gedaan moet worden voordat toezichthouders weg kunnen blijven bij private certificaten en keurmerken. De Minister van EZ heeft dit signaal op 14 januari 2015 aangeboden aan de Tweede Kamer en betrekt de ervaringen bij een nieuwe versie van het Kabinetsstandpunt over certificatie en accreditatie

open nieuwsitem


VCA Diploma verplicht voor deelname SOG/SSVV-examen!

vrijdag 19 december 2014 

open nieuwsitem


Mobiliteitsbranche werkt veiliger

donderdag 11 december 2014 

open nieuwsitem


meer nieuws

Opleidingen met vrije plaatsen:

di 27 jan 2015 
Veilig Verplaatsen van lasten (VVL)
Nu inschrijven
di 3 feb 2015 
Veilig Verplaatsen van lasten (VVL)
Nu inschrijven
vr 6 feb 2015 
Gasmeten 'metingen uitvoeren' (herhaling)
Nu inschrijven
meer opleidingen


Onze toolboxen


Wat is een toolbox?

Fysieke belasting

donderdag 1 januari 2015 
Alle werknemers hebben te maken met lichamelijke inspanning, niet alleen bij het verplaatsen van voorwerpen, maar ook bij zittend werk. Wanneer dit langdurig of frequent gebeurt of wanneer repeterende handelingen worden uitgevoerd kan dit leiden tot fysieke over- of onderbelasting en kunnen gezondheidsklachten optreden aan gewrichten en spieren. Ongeveer 23% van de werknemers verricht dagelijks werkzaamheden waarmee het lichaam stevig belast wordt. In deze toolbox wordt besproken hoe fysieke belasting kan worden voorkomen.

open toolbox


eerder gepubliceerde toolboxen

Connect op LinkedIn