Arbo Support

Adviseurs voor veilig werken

Arbeidsveiligheid: Projectondersteuning, Opleiden en Advies | Arbo Support  • Directe toegang tot de grootste kring van veiligheidskundigen gericht op arbeidsveiligheid in de industriële sector.
  • Integrale aanpak door veiligheidskundige projectondersteuning en interim management, advisering en opleiding zowel op beleidsmatig als operationeel niveau.
  • Kwaliteit, professionaliteit en een sterke betrokkenheid bij het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgevers.
  • Jarenlange ervaring in tal van bedrijfstakken.
  • Aanwezige kennis op het gebied van de laatste wet- en regelgeving.
  • Hoge mate van klanttevredenheid, blijkend uit de hoge score van herhalings-opdrachten en de scores die uit onze vragenlijsten naar voren komen.

Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inspectie SZW gaat gericht controleren op kwartsstof

dinsdag 28 oktober 2014 
De Inspectie SZW gaat vanaf 3 november gericht controleren op bouwlocaties op blootstelling van bouwvakkers aan kwartsstof. Gerichte controles vorig jaar hebben gezorgd voor een snelstijgende aanschaf van adequate apparatuur waarmee blootstelling aan kwartsstof wordt voorkomen. De komende inspecties zullen uitwijzen of de apparatuur nog steeds wordt gebruikt en of op niet eerder bezochte locaties de apparatuur ook wordt gebruikt.

open nieuwsitem


Per direct zoeken wij MVK-ers met ervaring in de petrochemie + nieuwbouwprojecten

donderdag 16 oktober 2014 

open nieuwsitem


€ 17.400 boete voor malafide asbestverwijderaar

maandag 13 oktober 2014 

open nieuwsitem


meer nieuws

Opleidingen met vrije plaatsen:

ma 3 nov 2014 
Adembescherming niveau B
Nu inschrijven
di 4 nov 2014 
Veilig Verplaatsen van lasten (VVL)
Nu inschrijven
di 11 nov 2014 
Heftruck
Nu inschrijven
meer opleidingen


Onze toolboxen


Wat is een toolbox?

Biologische agentia

woensdag 1 oktober 2014 
Bacteriën en schimmels komen overal voor. De meeste veroorzaken geen schade aan de gezondheid en veel van hen zijn zelfs nuttig voor mensen. Sommige kunnen echter wel ziekten veroorzaken. Ook plantaardige en dierlijke materialen kunnen gezondheidsschade veroorzaken. Op je werk kun je in aanraking komen met deze biologische agentia. In deze toolbox wordt besproken hoe je daarmee om moet gaan.

open toolbox


eerder gepubliceerde toolboxen

Connect op LinkedIn