Arbo Support

Adviseurs voor veilig werken

Arbeidsveiligheid: Projectondersteuning, Opleiden en Advies | Arbo Support  • Directe toegang tot de grootste kring van veiligheidskundigen gericht op arbeidsveiligheid in de industriële sector.
  • Integrale aanpak door veiligheidskundige projectondersteuning en interim management, advisering en opleiding zowel op beleidsmatig als operationeel niveau.
  • Kwaliteit, professionaliteit en een sterke betrokkenheid bij het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgevers.
  • Jarenlange ervaring in tal van bedrijfstakken.
  • Aanwezige kennis op het gebied van de laatste wet- en regelgeving.
  • Hoge mate van klanttevredenheid, blijkend uit de hoge score van herhalings-opdrachten en de scores die uit onze vragenlijsten naar voren komen.

Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Controle kleine bouwlocaties door Inspectie SZW

maandag 14 april 2014 
De Inspectie SZW gaat in de maand mei intensief controleren of ladders, trappen en rolsteigers op kleinere bouwlocaties veilig en goed worden gebruikt. Jaarlijks gebeuren er met deze alledaagse arbeidsmiddelen op bouwterreinen nog steeds veel ongevallen. Gemiddeld komen daarbij vijf mensen om het leven en houden tientallen bouwvakkers blijvend letsel over door een val van een ladder of steiger.

open nieuwsitem


Inspectie controleert werk champignonplukkers

vrijdag 28 maart 2014 

open nieuwsitem


Boete van € 90.000 voor malafide asbestsaneerder

woensdag 19 maart 2014 

open nieuwsitem


meer nieuws

Opleidingen met vrije plaatsen:

di 29 apr 2014 
Basisveiligheid VCA (1 dag)
Nu inschrijven
di 29 apr 2014 
VOL-VCA (1 dag)
Nu inschrijven
ma 5 mei 2014 
Adembescherming niveau B
Nu inschrijven
meer opleidingen


Onze toolboxen


Wat is een toolbox?

Veilig gebruik van de vorkheftruck

maandag 31 maart 2014 
Het is niet voor niets dat de Inspectie SZW de afgelopen jaren een campagne heeft gevoerd gericht op veilig gebruik van heftrucks. Er gebeuren ieder jaar veel ongevallen met heftrucks. Hierbij gaat het meestal om een aanrijding, beknelling tussen of tegen een object en de heftruck, kantelen van de heftruck, een val van de vorken en contact met de vallende lading.

open toolbox


eerder gepubliceerde toolboxen