Arbo Support

Adviseurs voor veilig werken

Arbeidsveiligheid: Projectondersteuning, Opleiden en Advies | Arbo Support  • Directe toegang tot de grootste kring van veiligheidskundigen gericht op arbeidsveiligheid in de industriële sector.
  • Integrale aanpak door veiligheidskundige projectondersteuning en interim management, advisering en opleiding zowel op beleidsmatig als operationeel niveau.
  • Kwaliteit, professionaliteit en een sterke betrokkenheid bij het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgevers.
  • Jarenlange ervaring in tal van bedrijfstakken.
  • Aanwezige kennis op het gebied van de laatste wet- en regelgeving.
  • Hoge mate van klanttevredenheid, blijkend uit de hoge score van herhalings-opdrachten en de scores die uit onze vragenlijsten naar voren komen.

Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vijf bedrijven laten vreemdelingen werken: ruim 3 miljoen euro boete

dinsdag 22 juli 2014 
Twee opdrachtgevers, een hoofdaannemer en twee onderaannemers hebben hoge boetes van de Inspectie SZW gekregen omdat zij de Wet arbeid vreemdelingen hebben overtreden. Het gaat hier om bedrijven die betrokken waren bij de bouw van twee schepen. Bij de werkzaamheden werden 66 Roemenen ingezet zonder tewerkstellingsvergunning. De opdrachtgevers kregen een boete van respectievelijk € 384.000,- en € 372.000,-. De hoofd- en onderaannemers kregen ieder een boete van € 792.000,-. Tegen de boetebeschikking kunnende betrokken bedrijven in bezwaar en (hoger)beroep gaan.

open nieuwsitem


Aandacht voor arbeidsbelasting in zorg blijft nodig

dinsdag 15 juli 2014 

open nieuwsitem


Chemische industrie veiliger dankzij games

woensdag 2 juli 2014 

open nieuwsitem


meer nieuws

Opleidingen met vrije plaatsen:

ma 4 aug 2014 
Adembescherming niveau B
Nu inschrijven
ma 1 sep 2014 
Adembescherming niveau B
Nu inschrijven
wo 3 sep 2014 
Deskundig toezichthouder steigergebruik
Nu inschrijven
meer opleidingen


Onze toolboxen


Wat is een toolbox?

Werkdruk voorkomen

dinsdag 1 juli 2014 
Ongeveer een op de drie werknemers heeft last van werkdruk. Een serieus probleem waar werknemer en werkgever rekening mee moeten houden. Niet voor niets is het voorkomen van werkdruk opnieuw een speerpunt in het jaarplan 2014 van de Inspectie SZW in de sectoren Gezondheidszorg, Bouw en Transport en logistiek. Werkdruk kan leiden tot psychische en lichamelijke gezondheidsklachten. In deze toolbox wordt besproken wat je kunt doen om werkdruk te voorkomen.

open toolbox


eerder gepubliceerde toolboxen