Virtual Process Safety Academy

 

Een volledig gedigitaliseerde oplossing voor Process Safety trainingen. Onze Virtual Process Safety Academy integreert process safety bekwaamheid in uw organisatie.

Een combinatie van persoonlijke expertise en ons DEKRA Safety Platform biedt u precies de juiste ondersteuning voor uw Construction Site Safety Management.

 

Door te zorgen voor een veilige uitvoering, worden niet alleen degenen ter plaatse beschermd, maar worden ook betrouwbare bouwprocessen en een succesvolle projectafronding mogelijk gemaakt.

In Nederland verzorgen wij al sinds 1989 kwalitatieve en hoogwaardige advisering over een zo veilig mogelijke werkomgeving. Wij zijn uw project- en interim adviseur voor veilig werken in o.a. petrochemie, chemie, olie en gas, energie, bouw & infra en farma & voedselindustrie.

Met ruim 100 veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten ondersteunen wij dagelijks onze klanten in uiteenlopende branches, waardoor wij ons met recht marktleider én specialist op het gebied van arbeidsveiligheid mogen noemen. Wij bieden u: